Happy New Year!

Det verkar som om jag aldrig far nagon tid att uppdatera min blogg nar jag ar i New York, det hander sa otroligt mycket sa jag borde egentligen blogga mer om dagarna har men nar?  Jag ar jatte manga foton ifran dagarna sa jag planerar att skriva ett langt inlagg nar jag arr tillbaks i Philly! jag lovar...
Idag ar det den 31 december och i sverige har ni nu ca 4 timmar kvar till det nya aret! Det ar forsta gangen jag kommer fira ett annat lands nya ar, vilket har blir 6 timmar senare nar ni alla ( kanske inte riktigt alla men nastan) ligger och sover redan! 

Ikvall kommer Linda mota upp mig har pa upper west och sa ska vi svida om till vara nyarsklader hemma hos
Joan. Efter det har planen andrats lite pga det kalla vadret som har rullat in under natten. Sa vi kommer ata  nyarsmidag pa en resturang har pa westside och sedan kolla pa fyverkerierna som det skjuter upp ifran Central Park, Marian och Rob erbjod oss att sta har pa taket i deras byggnad ( dom kommer fira borta hos Joan ) vilket vi gladeligen tackade jag till, jag maste infoga en bild sa att ni forstar varfor! :



Uppe pa deras tak, fotot ar taget imot Upper east side..

Ser inte sa dumt ut va?

Liten resume over aret som gatt nu da!

For det forsta sa vill jag saga att jag aldrig, vad jag kan minnas har upplevt ett ar som har varit sa fyllt med handelser och olika kapitel. Borjan pa aret skulle kunna ha vart for flera ar sedan, det ar i alla fall sa det kanns nar jag nu tanker tillbaks pa det...
Det borjade med min uppskrivning for korkortet, jag kommer ihag hur jag skakade i bilen pa vag till vagverket av nervositet, men som ni kanske alla vet sa gick det galant!
Redan dagen efter akte jag och Jannike ivag till USA for att uppleva amerikansk travsport i 3 veckor. Destenationen var New Jersy och vara tre veckor var intesiva men valdigt larorika. Framfor allt foralskade jag mig i USA, sa man skulle kunna saga att den resan ar anledningen till att jag sitter har idag.
Varen rusade pa (hur mycket vi an forsokte stoppa tiden) och snart var det dags for balen som gick av staplen en vecka fore student. Jag gick med min trogna van Gustav och hade det jatte trevligt!
Sista veckan tillbringade jag pa skolan och med mina vanner och nar val studentendagen were upon us sa hade alla tarar redan spillts och vi kunde njuta av varan sista dag i skolan. Jag tillsammans med mina alskade van sara holl tal ifran varan klass och jag maste saga att det gick riktigt bra efter allt.
Sommaren tillbringade jag sedan pa Ica nara boda och nere i Kasstlosa med Jonathan, det var en ganska stillsam men vacker sommar som jag alltid kommer minnas som speciel.
Efter sommaren sa stack jag ivag till England, och den resan visade sig bli avgorande for min kommande resa. Aven om det kanske inte blev som jag hade tankt mig sa ar jag otroligt tacksam idag att det som hande hande och att jag valde att resa hem igen.
De narmaste veckorna efter det tillbringade jag med att vara personlig assistent och gronsaks arbetare pa oland, vilket var ganska rogivande. Det var en ganska avslappnad och fri tid. Men nar jag val tog beslutet att aka som Au Pair igen kandes det otroligt bra.
Sverige var helt enkelt inget for mig langre.
Den 3 november satte jag mig altsa pa planet till USA och resten vet ni ju om ni har foljt min blogg
Och just nu bor jag i Varldens underbaraste stad dar jag tar langa promenader i Central Park, shoppar aldeles for mycket i alla ljuvliga affarer och umgas med mina kara vardbarn samt familj.
Jag mar jatte bra och angrar inte for en sekund att jag reste hit!  Det har ar min livs resa..
Nasta ar ar fortrfarande som en oppen bok, och jag sitter redo med pennan for att fylla varje tomt blad med ny harliga aventyr och moten med spannande manniskor.

Tack for att ni foljer mig och intresserar er for mitt liv har borta!

Happy New Years to you all! :)

Love Matila


Vad ar det for en dag, lalala

Tack sa jatte mycket for alla grattis halsningar :D

Jag overlevde ett ar till, som de sager har borta! 19 ar, kanske inte vardlens roligaste alder men det ar alltid kul men fodelsedagar!

Nu ska jag sticka upp till NYC igen, maste bara packa klart forst!

Ha en underbar dag!





mina "kara vanner" namde for servitoren att jag fyllde, sa de sjong for mig.. haha :) men jag overlevde!


Philly!

Jag bara njuter av att ha huset for mig sjalv och av att kunna ga i kylskapet precis som jag vill! familjen bode aka bort oftare.. Igar var Jamie och Linda har och at pumpkinpie och idag har vi shoppat nya klader till ikvall.

Ikvall ska jag, Linda och Jamie in till Philly for att fira min fodelsedag :)
Och imorgon ska vi fira med Sofie och Tommy pa nagon resturang hoppas jag!

Dags att ata middag!

26 december.

Klockan ar 1 och jag kom precis hem ifran Linda.. Dar tog vi det lite lungt och varvade ner efter den intensiva juldagen, nagot som defenetivt behovdes!

Dagen borjade klockan 6.48 imorse nar tre glada barn kom inspringande i mitt rum och slangde sig i min sang "Merry Christmas Matilda!" sen stallde de sig i trappan och stampade otaligt i golvet medans jag drog pa mig ett par byxor. Alla skulle ga ner samtidigt for att kolla vad tomten hade lamnat till dem under natten..



Marian och barnen.

Val nere i familjerummet sa var deras julstrumpor helt overfyllda med diverse leksaker som dom snabbt spred over hela golvet..... (santa (Rob) hade till och med atit upp alla kakorna och drukit det mesta av mjolken!)



Emily i sin pakethog.



Efter det blev der frukost och sen var det dags for den stora paket oppningen som tog ca 2 timmar! men jag fick valdigt fina presenter sa det var det vart!



En halsduk och ett par skinhandskar ifran Norstroms, en polkagris, en scrapbook och en biljett till en show i New York nasta tisdag :D

Efter alla paket var oppna sa hoppade jag lunchen for att skypa hem i nagon timme, valdigt trevligt!

Sen tog jag och Emily en promenad runt kvarteret med vara cameror ( hon fick en i julklapp)...






Val hemma igen hoppade jag in i duschen och svide om till finklader:



Smidigt med en stor speleg i badrummet :P



Flickorna i sina julklader :)



Emily och jag med min julklapp till henne i mitten: Fluff fluff!



Sen var det anteligen dags for julmiddagen som sag exakt likadan ut som pa thanks giving, men der ar valdigt gott med kalkon sa inte mig imot!


Nu vantar sangen och imorgon ar det jobb i 4 timmar som galler och sen ar jag langledig!! Halleluja :)

Hoppas ni far nagra trevliga mellandagar och gor inte av med for mycket pengar nu!

Kram Matilda

Merry Christmas!

Haha tack for ett gott skratt, Hilda och Arvid! Hoppas han tyckte om presenten! Va bra att ni hade en trevlig julafton :) jag onskar jag kunde ha vart dar med er alla!

Nu ska jag snart ner och oppna julklappar med familjen, vi har redan atit frukost och sa har barnen fatt julklapparna ifran tomten med!

Jag ar inloggad pa skype men kommer att ga ifran datorn om en liten stund...


God Jul!

En intensiv dag haller pa att ga mot ett efterlangtat slut. Nu ar det bara middag kvar och sen kommer Sifie over for att dricka lite glogg  :)

Hojdpunkterna pa dagen ar defenetiv alla samtal hem till sverige! Tack till er i Eskilstuna, Ed och Farjestaden :)

Ett Extra God Jul till min familj, Mormor och Morfar, Farmor och Farfar, Lenart och Charlotte, Hilda och Arvid, Eva och Roger med familj! Lena och George m.fam, Par och Karin, Andersson m.fl!!
Och mina kara vanner dar hemma och har i USA, vad vore livet utan er!

Hoppas eran julafton har varit underbar. Imorgon ar det min tur arr fira jul med kalkon, paket pa morgonen och mellasiscookies, vi far val se hur det blir!

Jag har forhoppningsvig mojlighet att prata mer pa skype imorgon sa har ni mojlighet sa var inloggade, sa slar jag en pling..

Stora kramar ifran USA!! <3


Medelande

Tyvar maste jag ta barnen till skridskorlektion nu sa jag kan inte vara inne pa skype idag..
Jag kommer forsoka att ringa imorgon istallet, men det kan bli senare pa kvallen eran tid

Bussy

Angaende skype forst! jag ar inte inne sa jatte ofta utan forsoker att ga in nar nagon ar dar, tyvar har jag haft sa mycket de senaste dagarna sa jag har inte hunnit sitta vid datorn nagot alls! Jag skulle jatta garna skypa imorgon, men problemet ar att jag jobbar och har alla barnen hemma sa jag vet inte om det ar okej for  min vardmamma men jag ska fraga imorgon bitte sa skriver jag har sa fort jag vet!
Annars kan jag pa julafton den 24 efter 21.00 eran tid eller hela den 25. Det ar ju tyvar sa att jag inte far prata i telefon eller skypa medans jag arbetar, men jag ska forsoka gora ett undantag!!

Uppdateringen pa bloggen har som sagt inte varit den basta pa ett tag.. Men det ar stressigt sa har i juletider vill jag lova! jag jobbar ca 10 per dag och nu i helgen har jag rusat omkring i affarer for att kopa julklappar och finklader till alla festligheter de narmaste veckorna.. Jul, Min fodelsedag och nyar bland annat.
Och nar jag inte har gjort det sa har vi mest hangt hemma hos Jamie och kollat pa film och haft det mysigt, sa skont att komma hem ifran och bara kunna slapna av ibland! 

Ikvall ska jag och Jamie och kolla pa nagra amerikanska vanner som spelar soccer (fotboll) ,blir nog skoj :)
Sen blir den 10 timmars jobb imorgon, 8 timmar pa onsdag och sen ar det jul den 25 pa torsdag sa da ar jag ledig, eller tja... I helgen blir det antingen New York igen eller sa stannar jag i Philly med mina vanner och aker sedan upp pa mandag istallet. Maste up och fira min fodelsedag pa tisdag i New York i alla fall, det har familjen bestamt!

Dags att ta bilen nu, det ar riktigt halt med sommardack nu vill jag lova! men men det ar bara att hoppas pa det bast varje gang man satter sig framfor ratten.

Jag ska forsoka uppdatera bilder m.m imorgonkvall om jag far nagon tid over . :/

Skot om er!

Helg!

Klockan ar 7.29 och jag borjar jobba om en minut.
Eller tja borde inte foraldrarna vara vakna om jag jobbar och helst ur huset? I och med att jag ar barnvakt for att de ska ivag, jaja da hinner jag ata frukost i lugn och ro forst :)

Vi fick otroligt mycket regn har igar! vattnenplaning overallt med det gick ganska bra om man korde sakta.
Det ingiver ju inte sa valdans mycket julstamming men pa vadret sager dom att det ska bli kallare, vilken borde innebara att nedeborden blir sno eller?

opps borjade for 3 minuter sen.. sa jag skriver med ikall!

have a good one so long!

One week..

Det är onsdag och jag är helledig idag! jag vet ännu inte varför i och med att jag inte har träffat Marian idag, men jag klagar inte.
Igar jobbade jag nämligen i mer än 11 timmar, vilket egentligen inte är tillatet, sa hon kanske kände sig lite skyldig.

Vi fick en massa snö igar! och regn och hagel om vartannat, ungarna är helt lyriska.. Matilda är mattligt förtjust.
Men men det skulle ju inte skada om vi fick lite snö till julafton nästa vecka!
Jag fick det härliga beskedet om att vi ska fira jul har i Philly och inte i New York igar, sa jag ser fram imot en lugn och sannsad jul tillsammans med familjen och deras mormor.
Sen tar jag och Marian bilen upp till New York nästa lördag och stannar där i en och en halv vecka :D vilket kan bli riktigt trevlig om bortser ifran deras tragna lägenhet, men jag ska inte klaga for New York under jul ska tydligen vara underbart!

Jag vill tacka er Farmor och Farfar för min julklapp som jag vet är pa gang! Och jag ser fram i mot att prata med er pa skype snart! jag hoppas att pappa och ni har tid den 22 december när han är hos er for ett samtal!

Nu ska jag iväg med Linda till Panera för en lunch och sen blir det nog en afternoonnap för min del, sömn ar det bästa botemedelt imot förkylning!

Hoppas ni alla mar bra nu när julen nrämar sig, jag tänker pa er mycket och uppskattar ert intresse här pa bloggen!


New York, baby!

Forst och framst ar jag sjuk, feber och halsont sa om stavningen och texterna inte ar de basta sa har jag en ursakt for det idag!

New York da!

Det borjade som sagt med att vi tog taget till Philly vid 7 i lordags morgon och val framme promenerade vi bort till Chinatown och hoppade pa forsta basta buss till New York.



Sofie, jag och Linda pa taget.

Vi nade varan destenation vid 10.30 och traskade genast bort till Adrians lagenhet pa Lower east side for att lamna av varan vaskor.
Sedan slangde vi oss i en taxi och drog ner till finacial district som ligger pa sodra manhattan, dar vi tillbringade dagen med shopping, mat, CAFFE, och sa snubblade vi over en si sadar 3000 tomtar. Det var namligen sa att det halls en arlig tradition i att en massa manniskor klar ut sig och samlas for att fira tomten, och det ar pa olika stallen varje ar. Sa vi hade turen att vara pa ratt stalle vid ratt tid. Santa convention hete det.



Pa ett super mysigt lunchstalle, passade pa att kolla lite pa fotboll :P



Santas!



Finacial district from the pire

Efter det tog vi tunnelbannan till Union square dar vi shoppade loss lite pa Forever 21, bland annat nytt till kvallen. Och sen blev det lite kvallsmat pa ett caf'e i narheten.

Val hemma i lagenheten sadlade vi om och gjorde iordning oss for kvallens festligheter som blev otroligt kul med trevligt folk och god stammning! Och senare drog vi aven ut till the Meatpacking district, men om det en annan gang...



Det var luciatema sa det blev pepparkakor, daim och glogg :)



Tre trotta tjejer som redan langtade till nasta helg i NYC ( vilket blir om 2 veckor pa nyar:P )


Dagen efter sov vi ganska lange om man sager sa och sa hann det bli en brunch pa Chinatown innan vi tog bussen hem till Philly igen

Nu ska jag bara slappa resten av kvallen och sa maste jag saga godnatt till Emelie (Marian ar i New York ikvall) for jag vill bli frisk innan jul!!

Ha det gott! kram



LOOOOVLIE!

Jag alskar NEW YORK! och denna helgen har verkligen varit helt underbar, den har innehalligt allt man kan onska sig! Kommer lagga ut bilder och mer text imorgonkvall for jag ar jatte trott nu. Men kan man vara annat nar man gar och lagger sig klockan 5 pa morgonen?



Hors imorgon!


NYC

Väskan är packad och klar, barnpassningen for kvällen är avklarad och naglarna är fixade--> REDO for New York!

Imorgon vid 5 tiden ringer alarmet och sen ska jag ta bilen till Sofie och Linda for att sedan ta taget till Philly. Där ifran traskar vi sedan till chinatown och tar en buss till New York City.
Morgondagen kommer spenderas med shopping och Central park och sedan blir det fodelsedagsfest pa kvallen naganstans pa manthattan.
Och sen tankte vi ga omkring lite pa sondagen innan vi aker tillbaks till Philly igen :)

Ha en bra helg nu och tack for komentarerna! Jag aterkommer efter helgen.

Kramar


Pepparkakor

Just nu star Connor vid min dorr och tjuvkikar pa min tv, haha. Maste nog skicka ut honom snart.

Idag har vi bakat pepparkakor tillsammans!




Connor var very excited!



Och vi bade tyckte nog degen var godast, i alla fall killen till vänster :P (tur inte mamman var hemma!)



Tja, han forsokte i alla fall! Och pepparkakorna är nasta redan slut sa jag tror de var omtyckta hos familjen :)



Connor är duktig med kameran



Eftter det at vi lite lunch och sen stack jag iväg med Linda till gateway for att kopa en festväska till helgen pa TJ-maxx. Och nu ikvall jobbar Rob sa jag hjälpte till med middagen en hel del. Hade tänkt hitta pa nagot mer ikväll men det är sjukt vad tiden springer iväg for nu är klockan redan kvart i 8..
Och sporegnet gor en ju inte sa motiverad :(
 
Annars är det bra med mig. Dagarna bara springer forbi men pa ett ganska trevligt sätt. Jag forsoker att fylla dem med sa mycket som mojligt och det är klart det blir ju en hel del jobb nu i veckan sa det är lätt gjort!

Imorgon jobbar jag fran 7-9 och sen blir det träning i källaren, baka pepparkakshuset om jag hinner och sen ska jag träffa Linda en stund innan jag gar pa mitt langa pass imorgon.
Egentligen skulle jag ju se notknäckaren imorgon men eftersom Marian hade en firmafest sa fick jag ställa in det, sa det blir barnpassning for hela slanten i stället. Men efter som jag ska till NYC och fick vara ledig hela helgen sa gor det inte sa mycket!

Vad händer hemma i sverige? alla redo for julen eller hur ser läget ut? vill ju veta mer om hur ni har det!!

Ta hand om er :)


10 december!

Nu har det varit lite dalig uppdatering igen, men bloggportalen har inte fungerat som den ska tror jag.

I alla fall sa hade vi varat efterlangtade lussefika igar! Det var jag, Linda, Sofie, Tommy och Frida :)
Vi motes upp hos Linda och bakade lussekatter, kokade glogg och cafe. Mycket trevligt och vadligt gott!



Hemma hos Linda pa julfika.

Och igar kvall hade varan Au-pair grupp LCC mote i Bryn-Marr sa vi drog dit, lite lagom sena, efter att ha kopt vindruver att bidra med pa ACME. Och dar blev det mest lekar och en massa onyttigheter med alla andra aupairer, varken jatte skoj eller super trist, men ska man sa ska man. Och varan grupp ar ganska stor ca. 30 st tror jag, sa det ar ganska trevligt att traffa lite andra manniskor i samma situiation. Traffade en nykomling ifran Syd Afrika med, hennes vardfamilj bor valdigt nara dar jag bor sa jag skjutsade henne hem (lite komiskt for bara en manad sen pa det senaste motet var jag den nya tjejen som behovde skjuts och nu ar man den som skjutsar, hehe) men i alla fall..

Idag har jag jobbat, tranat, lunchat med Sofie, Frida och en tysk tjej i Media ( en annan forort en bit bort) , gjort pepparkaksdeg, jobbat igen, tvattat mina klader och sen har vi precis kakat pizza. (Marian har haft en ganska dalig dag :P)

Imorgon blir det jobb och traning, kanske en lunch, shopping med Linda och sa maste jag packa lite infor NYC :D

Vi aker till New York pa lordag morgon och jag jobbar hela fredag kvall sa det ar bast att forbereda lite innan.
Ska bli jatte skoj att fa komma ivag i helgen och New York ar ju aldrig fel!

Hoppas allt star bra till med er dar hemma!

A touch of Sweden..

Efter ett aldeles for lang dag sa kan jag konstatera att tiden strax foer jul at en stressig och ganska jobbigt period. Som jag helst bara skulle vilja snabbspola over..
Men som tur ar sa glimtar det till i vardagen ibland!

Igar var ett av dessa tillfallen.

IKEA med Tommy och Sofie :D jag tror nog halva lonen gick, ajaj..



Efter 20 minuters vantande pa sofie ( :P ) sa begav vi oss for att plocka upp tommy och kora till IKEA.



At IKEA, vi passade pa att inhandla diverse nodvandigheter till varat komande lucia fika.. sa som> pepparkakor och glogg!



Det blev aven lite julklapps shoppning till familjen, en korg med en massa svenska saker i :)



Mmm svensk mat var ett maste!



tillbaks i bryn-marr begav vi oss for att kolla pa lite Amerikans fotboll pa ett stalle, men efter bristande intresse stack sofie och jag snabbt vidare till Forever 21 for att kopa nya klader till nasta helg ( New York tripen) och sen var det gevetvis dags for mat igen och valet foll pa en Thai-resturang.



Riktigt gott var det.


Dagen har som sagt inte varit den basta men ar mandagar nagonsin bra?

Dags att hjalpa till med maten, ha det fint!

Tack!

Igar fick jag min Julklapp ifran er familjen. Det gar alltid fortare an man tror att skicka packet over havet, men det gor inget att fa det lite tidigare!


Tack sa jatte mycket Mamma, Pappa, Johanna och Mikaela. Det var som ett litet tecken pa att ni lever dar hemma och jag blev verkligen jatte rord av kortet och alemanckan som ni hade skrivit i <3

Saknar er jatte mycket och tanker pa er med!!



Forra julen i dalsland :)


Idag ska jag Tommy och Sofie till IKEA! Jippie, det blir svensk mat, choklad och godis. Sen ska det inhadlas svenska julklappar till vardfamiljen och sen behover jag piffa till mitt rum med lite kuddar m.m.

Hoppas ni har en trevlig andra advent!

Cookie dough

Efter det gladjande beskedet om annu en helledig helg sitter jag nu har efter en sovmorgon till halv nio och funderar pa att dra mig nerat till koket for en kopp cafe. Men orken finns inte riktigt dar an, trots att suget ar stort!

Garkvallen blev jatte mysig med en massa glas, bra men ledsam film (som vi inte sag mycket av egentligen) och en massa prat om allt mellan himmel och jord!
Sana kvallar ar otroligt viktiga har borta, eller kanske overallt! Men jag tror jag har haft tur i och med att jag har traffat perssoner som jag gar sa bra ihop med, kul :)



Har ni aldrig atit den sa kopt den idag!


Idag ska jag stada mitt rum, strosa omkring pa TJ-max och sa hoppas jag pa midag ute ikvall!

Flashlight catch..

Ena stunden ar allt jatte lungt har och den adra bara springer tiden forbi!

Idag har jag kort flickorna till skolbussen, tranat, lunchat med Sofie, handlat mat 2 ganger, lekt med Connor utomhus, vart pa biblioteket, tankat bilen, stadat koket ett x antal ganger och stadat mitt rum.

Jag har ca. 15 minuter vid datorn innan jag ska ner och hjalpa till i koket, sa har kommer lite bilder ifran igar..

Jag var ledig hela formidagen sa vid 11 tiden kom Linda och Sofie forbi och sa tog vi bilen till ett naturreservat som kallas Valley Force for en langpromenad :) helt underbart, med en massa djur och vacker natur runt omkring..



Inte den vackraste bilden precis, men ville visa de nya stovlarna som jag har kopt! jatte skona, (ratt storlek desutom)



Sofie :D



Och Linda :)



Det var radjur over allt och man kunde komma riktigt nara dem.


Efter styrde vi bilen till ett lunchstalle som heter "Penera" och at en underbart god lunch!
Vi hann planera en resa till New York nasta helg med, vi ska pa en av Sofies vanners fodelsefest, nice.

Ikvall blir det Ben and Jerrys och film med Linda, Sofie och Tommy :)

Ha det gott!




4 december.

Jag hade egentligen tankt att lagga ut en massa bilder i detta inlagget och beratta om min dag.
Men sa laste jag ett mail ifran min Hedvig, (tjejen som jag har varit assisten at i 3 ar) dar hon skrev en massa fina saker och att hon tanker komma och halsa pa mig i April! Hon ska alltsa satta sig pa en 9 timmar lang flygrese, med en assisten och sin pappa for att tfa raffa mig! Det betyder sa otroligt mycket, for jag vet hur mycket de maste ordna och fixa for att kunna genomfora det, helt ofatbart, men valdigt uppskattat!

Det andra som jag laste var era komentarer pa bloggen, dels ifran er Farmor och Farfar dar ni skrev att ni har skaffat en webcamera for skypesamtal, vilken gor mig otroligt rord! Ring pappa sa hjalper han er med adress.
Och ifran Mormor och morfar,mina slaktingar,familjen (som inte komentarar, men anda :P)  och mina kara vanner saklart!

Ni far vilken dalig dag som helst att vanda! Tycker om er jatte mycket och uppskattar verkligen erat stod!

Sa jag har helt enkelt inte energin for att publicera ett vanligt inlagg men jag lovar att skriva det imorgon!

Skot om er och ni ska veta att jag tanker mycket pa er!

Kramar

Fran en hemsk morgon till en puss vid skolan...

Nar jag vaknade i morse kande jag att detta skulle bli en jobbig morgon, och visst hade jag ratt!
Nar jag kom ner i koket var Connor pa ett extremt daligt humor och han lydde ingen, varken hans mamma eller pappa och absolut inte mig!
"Is it monday today?"  (vara mandagar brukar vara sa har)

Sa Marian lyfte upp en skrikande Connor i min famn och sa barde jag ut han och spande fast honom i bilen, later hemskare an det var! Men i alla fall, jag ar ju tvungen att ha med honom nar jag lamnar flickorna vid bussen.
Efter vi hade slappt av Emily och Alex vande hans humor sa tvart att jag vet inte vad!
Vi lekte taxileken i bilen och nar vi kom hem borstade han tanderna och byte klader utan det minsta motstad :)
Sen vid 9 tiden tog vi "taxin" till Tarlton school och jag fick till och med en avskedspuss nar jag slappte av honom!

Den killen alltsa.... Sa nu nar jag snart ska hamta honom igen hoppas jag att det goda humoret ska sitta kvar sa att han kan ta en nap nar han kommer hem.

Ja juste jag har glomt att beratta!

Nasta helg har Sofies vardmamma bjudit oss pa Ballet. Vi ska se nutcracker och sofies flicka dansar i den :)

Och sen fick jag det gladjande beskedet av min vardfamilj att vi alla ska se Mamma mia pa broadway  i januari for att fira Emilys fodelsedag!

Have a good one!


2 december.

Nu har jag inte skrivit nagot pa ett tag sa jag kande att det var dags.

Problemet ar bara att det inte har hant sa dar jatte mycket idag och igar.
I sondags kvall myste jag med familjen med en pizza framfor en film och sen foljde jag med Sofie ut nar hon skulle ata.
Igar tranade jag lite har i varan kallare, vi har bade en cyckel och en san dar som man gar och trampar pa (vet inte vad den kallas) plus mattor for si upps och annat.. Sa jag har tagit beslutet att vanta lite med att skaffa gymkort och trana hemma istallet. Billigare och snabbare an att behova aka fram och tillbaks varje dag!

I morse kakade jag frukost med Sofie pa Starbucks och sen byte jag ett par skor pa King Of Purssia.
Annars sa jobbar jag mest hela tiden och umgas en hel del med familjen i och med att Rob har varit i Chigago i ett par dagar.

Tankte pa det nu nar jag akte ivag for att kopa mjolk, jag bor ju faktiskt har nu och allt borjar kannas bekant och familjart. Helt sjukt vad fort tiden har gatt och det ar otroligt hur snabbt man kan anpassa sig till ett helt nytt liv!
Jag har varit i USA i 1 manad nu.. 12 to go.

Hoppas ni inte glommer bort mig dar hemma!

Ha det fint =D

Kram

RSS 2.0