Ja vet ja sa att jag skulle lägga ner bloggen...

Men jag har haft en sån fin dag så jag känner för att skriva ändå!

Jobbade första dagen på ICA, och det gick galant. Trivs verkligen med att jobba på golvet istället för kassan och det är jätte skoj att jag jobbar tillsammans med Kajsa. De 10 timmarna bara flög bort, men imorgon blir det 12 så lite kämpigare ska det nog bli. Men men pengar!

Skönt att komma upp i vettig tid och göra något av dagen med!

Fick ett sjukt bra besked idag med, jag får tenta upp min engelska B på tisdag. Min gamla lärare ska till och med komma upp med provet hit nästa vecka och så ska hon göra ett muntligt förhör med, kan väl inte gå annat än bra så här efter 7 månader i USA! Så efter det hoppas jag och ber till Gud att jag får komma in på Human resource management programet på BBS i Kalmar. Hoppas hoppas hoppas!

Ser faktiskt ut som om sommaren kommer bli bra, beror på hur några olika situiationer kommer utarta sig ;) men jag ser possitivt på det!

Dags att göra varma mackor och bunkra mig framför tv. Snart kommer mamma och pappa upp med :D

Ha en trevlig midsommarvecka!

14 juni

Okej jag lägger ner bloggen.

Tack för visat intresse och på återseende när jag sticker iväg igen, och tro mig det kommer jag göra. Heldre för än senare.



Jag vågade och jag vann.

Sick and tired

Usch, ligger i sängen med en kall handuk på huvudet och ändå känns det som om jag brinner upp. Sprägnade huvudvärk, tryck på bihålorna, feber och tappad röst och problem med att svälja. Jag hatar att vara sjuk, känner mig som den ofräshaste människan på jorden.

SUCK.

9 juni

Jag har skrivtorka, blir helt enkelt samma sak att sitta i sverige och skriva, det händer ju inte så mycket här! 

Var i alla fall och framkallade en väldans massa bilder igår så idag ska jag börja scrapbooka! som en fotoalbum, men med en massa andra saker i det med. Kan nog fördriva några timmar.

Men nu är det dags för några var runt om ön med mina nya hörlurar.

Ja juste, har sökt till några engelska kurser här på högskolan i höst. Fanns inga lediga platser än. Vore bra om jag fick komma ut och träffa lite nytt folk och hålla igång pluggandet innan jag helhjärtat börjar med högskolan nästa höst.
Jag har även sökt som guide för fritidsresor, men tror tyvärr att jag är lite för ung. Men det vore inte fel att få åka utomlands igen!
Har dock fått erbjudande om jobb för hela skolåret 09/10 så det funkar att stanna hemma med.


1 vecka kvar till jobbet börjar!


Åhhh min blogg är så intressant, men jag skriver i alla fall :D


Yawn

Det är torsdag den 4 juli. Då har man vart hemma i sverige i nästan 2 veckor nu då! har hunnit med en hel del, kanske så mycket att jag inte har hunnit tänka på det liv jag lämnade. Men jag finner det lättare att bara springa in den nya med full fart istället för att sörja det jag har lämnat. Men det är klart jag saknar USA, det gör jag. Kanske inte så mycket min värdmailj, nej faktiskt inget alls. Klart jag tänker på barnen, men ni måste förstå att dom var mitt jobb där borta så än så länge är det ganska skönt att slippa höra dem bråka på morgonen.

En och en halv vecka kvar tills jobbet på öland börjar, men jag har lite jobb med Hedvig inplanerat så jag ligger inte bara på latsidan! Måste framkalla lite bilder snart, hmm mamma sa något om att mormor brukar gå in till fotobutiken med kameran. Ska pröva det idag!



Saaaknar min Jamie!

Sol sol sol !

Det är det 1 juni och solen skiner som vanligt!  Den svenska sommaren har verkligen börjat på ett bra sätt, och dom säger att vädret ska hålla i sig.. knock on wood!

Helgen tillbringades uppe i Jönköping hos Helena. Det blev kubb och grillning på Vätternstranden och sen Rix Fm festivl i rådhusparken, med artister som Melodyclub, Arash och BWO. Ja säga vad man vill men vi hade riktigt skoj i publiken jag och Emilie :D

Igår firade vi mamma (morsdag är ju tydligen inte den samma som den är i USA) så Johanna och jag bakade Piroger och kladdkaka och så åt vi midag här hemma, riktigt trevligt! sen skulle jag och Julie ta en liiiten promenad på maten men med lillasyster i tätten så blev den 1.40 min. men det skadade inte, helgen har inte varit nyttig om man säger så!

En svensk häst vann Elitloppet med, wooho! Good for us.


Hoppas eran helg har varit bra!

Idag ska Mika och jag putsa upp min nya bil, tvätt och vax ska det bli so Zoné s uppfart.


RSS 2.0